Turneul de fotbal local “Charity Cup League”

Turneul de fotbal local “Charity Cup League”

Turneul de fotbal local “Charity Cup League”

În zilele de 18, 19 mai (vineri şi sâmbătă) va avea loc în Iaşi a IX-a ediţie a Turneului de fotbal local “Charity Cup League”.

Din acest motiv s-a decis amânarea întâlnirii de marţi, 15 mai, pentru a putea petrece mai mult timp împreună vineri şi sâmbătă. Vă dezvăluim de pe acum faptul că ne vom revedea în cadrul grupului studenţesc ca de obicei marţi, 22 mai, când îl vom avea ca invitat pe Iosif Prodan, împreună cu care vom dezbate o temă foarte incitantă: Noul Cinema Românesc.

Biserica Străjerul, împreună cu grupul nostru, va participa la campionatul de fotbal cu o echipă de foarte valoroşi sportivi (sau cel putin în devenire ) şi cu suporteri entuziasmaţi, între care sperăm să fie cât mai mulţi dintre noi!

Turneul “Charity Cup League” este un eveniment caritabil, la care dorim să ne aducem şi noi contribuţia, dar nu numai atât!… El este şi un prilej de a încuraja echipele favorite, de a vedea spiritul de fair-play în acţiune, de a ne relaxa, de a sta împreună câteva ore, de a lega noi relaţii.

Puteţi invita alături de noi şi pe colegii voştri, pasionaţi de fotbal şi de voie bună!

Nu s-a decis încă programul meciurilor, aşa că vom reveni în cursul acestei săptămâni cu noi detalii.

Vă aşteptăm pe terenul sintetic Pieta (Metalurgie) vineri, 18 mai!

Comments are closed.